top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

DE SHIFT & WITTE LEEUWINNEN POORT: 8-8-8

MARIA MAGDALENA: EERSTE GROTE VERSCHUIVING

& UNIVERSELE MAGDALA ENERGIE

De vrouwelijke leeuwinnen poort zal voor een zeer grote verschuiving zorgen op het fysieke vlak, in de energetische velden en in de nieuwe Quantumlagen van de wetenschap.

DE WITTE LEEUWINNEN

De Witte Leeuwin zal schoon schip gaan maken om de storingen omtrent de vrouwelijke energie op te lossen. De vrouwelijke kracht die vanuit genetica onder druk is komen te staan zal zich gaan vernieuwen vanuit een heel nieuw kader. Dit geldt niet alleen voor de mens, maar ook voor het plantenrijk, dierenrijk en vele andere rijken waarin de vrouwelijke scheppingskracht een rol speelt. De eenwording schept een nieuw vermogen zowel bij de man als de vrouw.


De Magdala Quantum wetenschap

De nieuwe kennis die nu opengaat, zal gesteund worden door de Universele Magdala Energie. Degene die deze witte leeuwinnen kracht in zich dragen zullen tevoorschijn komen en hun kennis uitdragen, waar dan ook.

UNIVERSELE MAGDALA ENERGIE

Zowel vanuit de planeet Venus als vanuit de Ster Sirius zal de WITTE LEEUW de Goddelijke codes versturen naar de Magdala's, niemand kan dit tegenhouden. Dit is een kracht die vorm gaat geven aan de nieuwe aarde. De ware identiteit van de schaduwrijken worden zichtbaar en dit kan heel diep doorwerken en soms een traumatische reactie geven. Tegelijkertijd zal het alles zuiveren en de trilling verhogen.


AANVAL NATUURLIJK VROUWELIJK DNA

De geheime codes in het DNA van de Magdala gaan verder ontwaken. Zij zal worden aangevallen op verschillende fronten, maar de tijd die nu aan breekt zal haar beschermen. Het witte licht vanuit de kristallijne fotonen neemt zodanig toe, dat het lijkt alsof de zon op aarde wordt geboren. Dit is de Witte Kracht van de Magdala.


DE WITTE LEEUWIN WORDT GEBOREN


De aarde draagt in haar kern een kristal van licht, dit licht is zodanig vergroot, dat er een kleine ster is ontstaan. Het waarnemen van dit licht kan alleen via de afstemming in een hogere frequentie. De nieuwe ster, de nieuwe aarde, gaat nu in een rap tempo opstijgen naar een andere laag. Dit betekend ook een kristallijne uitlijning met de vele lichtdimensies..


VROUWELIJK KRISTALLIJN GEN

Het natuurlijke vrouwelijke gen gaat transmuteren naar een kristallijne vorm. Dit is een belangrijke stap in de aardse evolutie. Elk mens zal zijn vermogens vanuit een kristallijne vorm laten ontwaken. De vrouw, maar ook de man zal hiervan gaan profiteren en hun vermogens worden groter en sterker.


De jonge kinderen dragen deze kristallijne codes al in zich en de kennis gaat als vanzelf open. De oudere sterrenkinderen begrijpen steeds beter waarom zij hier zijn. Hun derde oog gaat open, waardoor de telepathische vermogens ingezet kunnen worden om de illusie te kunnen doorgronden, zodat de juiste keuzes worden gemaakt..


VROUWELIJK EN MANNELIJK BEELD

De storingen die nu worden neergezet in het onderwijs, waarbij het beeld van een man of vrouw onduidelijk begrensd worden, zijn tijdelijk van aard. De hulpverlening en de nieuwe wetgeving spelen hierop in, maar zullen geen groot succes boeken.


De nieuwe kinderen die de kennis dragen van het sterrenlicht zullen slechts even afgeleid worden, vandaar de vele depressieve jongeren op dit moment. Enkele worden tijdelijk beïnvloeden. Het effect zal minimaal zijn, omdat het nieuwe aarde kind deze onzin weet te doorgronden. Er zal een tijdelijke verwarring ontstaan, maar de nieuwe energie die het kind raakt zorgen voor een innerlijke en natuurlijke verschuiving.


De kinderen en jongeren met een licht-DNA gaan het voorbeeld geven, want zij volgen de nieuwe beweging van het kosmisch bewustzijn. Vele andere zullen de nieuwe beweging gaan uitdragen en dit zal mooi zijn.


SCHADUWKANT

De schaduwen op aarde begrijpen nog steeds niet, dat er een eindtijd nadert welke door het goddelijke sterrenlicht zijn ingezet, zij denken dit te kunnen overwinnen door geavanceerde technologie. De compassie op aarde zal de komende decennia zodanig toenemen, dat er geen ruimte meer is voor deze zwaarte.


EERSTE GROTE VERSCHUIVING

De 8-8-8 poort van de witte leeuw is zeer omvangrijk. De witte Leeuw en Leeuwin staan nu naast elkaar en versmelten in hun kracht tot een ware eenheid. Dit werd het Christuslicht genoemd in de Bijbel, maar er zijn vele omschrijvingen vanuit de oudheid.


LICHT VAN LUCIFER

Het Licht van Lucifer is een stralende vrouwelijke kracht van liefde en creatie, die verdoemd is geraakt. Veel verval en misleiding is tijdens de val van het aardse paradijs ontstaan, vele leugens hebben jouw hart laten huilen. De vrouwelijke energie zit in elk wezen en kan niet verwijdert of ontkent worden.


Wie was Lucifer?

Was het een mannelijke kracht die de ware vrouwelijke energie van eenheid heeft aangetast en het krachtige licht van God heeft misbruikt? Of staat het slechts symbool om de werkelijke waarheid te verbloemen? Gaat het hier om het aantasten van de mens, het uiteenvallen van de eenheidslicht in positief en negatief? Duivels en demonen worden in de lagere wereld verbeeld in een imaginaire wereld en getransformeerd tot wezens in jouw eigen gedachten. Weerkaatst in de buitenwereld van illusie waarin allerlei vormen van verhalen, mythes en door het digitale scherm versterkt worden.


UITEENVALLEN VAN ENERGIE

Het is slechts een kunstmatige dimensie, waar de energie van de mens wordt verkleind en zeer negatief wordt uitgebuit. Is deze dan niet echt? Nou, voor zover je hierin meegaat kan deze illusie wel schade aanrichten. Via andere dimensies kunnen er zelfs wezens verschijnen die vanuit een kleine mate van elektriciteit tevoorschijn kunnen komen. Via de menselijke energie en via het creatievermogen van de mens kunnen zij ook zichzelf manifesteren in de illusie. Het is een bubbel van illusie en leugens en zolang de mens zich laat gebruiken voor deze doeleinde zal deze bestaan.


Het is de macht van het duister wat vergroot is neergezet in een maatschappij van hebberigheid. Verdeeldheid werd gezaaid om de vrouwelijke compassie te verstoren. De basis van dit spel is zeer eenvoudig, maar lijkt heel ingewikkeld. De verwarring waar vele in terecht zijn gekomen via het trauma kan verstikkend werken.


TRAUMA

Een herhaling van pijn in het hart, waardoor er een visuele cirkel ontstaat in een eigen gecreëerde gevangenis. Fysiek, energetisch of zelfs digitaal. Vele zijn vastgezet in hun eigen schaduwwereld. De negatieve spiraal van jouw werkelijkheid, waarin de demonen jouw geest (ver)leiden. Demonen of schaduwgedachten bestaan uit angstvibraties, waarbij een eigen reflectie van jouw schaduwzijde steeds weer in een andere vorm opstaat.


STAP UIT DE MATRIX VAN ILLUSIE

Het spel van verdeeldheid is ooit ontstaan, zeer lang geleden. De negatieve intentie zal zichzelf mogen gaan vernieuwen en transformeren naar een natuurlijke manier van leven waar de geest vrij zal zijn van illusie.


VERBEELDINGSKRACHT

De verbeeldingskracht van de mens is enorm groot en nog onbekend terrein. Dit gaat veranderen, want het is heel simpel. Verrijk jezelf met prachtige beelden, visualiseer je pijn in een mooie bloementuin en de genezende kruiden zullen je zuiveren. Gebruik je imaginale lichtkracht op de juiste wijze, ontken je schaduw niet, maar transformeer deze.


Helaas wordt de negativiteit steeds verder uitvergroot en deze beelden komen bij je binnen via het collectief bewustzijn. Wees sterk en train jezelf in wat je wilt bereiken op de nieuwe aarde.


EFFECT EERSTE GROTE VERSCHUIVING

Deze eerste grote verschuiving zal als eerste in de geest tot een ontlading komen, omdat vele vanuit het hoofd leven. Dit geeft uiteindelijk een opluchting waarbij de fysieke pijnlagen verlicht worden. Bevrijding van de matrix van illusie zal in stappen verlopen, maar elke stap brengt een grote verwondering, maar ook pijn en trauma teweeg. Vele worden bevrijdt van zeer diepe trauma's.


COMPASSIE EN ZELF COMPASSIE

De grootste illusie is de leugen over de vrouwelijke kracht en energie, waarbij Venus een grote rol heeft gespeeld in combinatie met de ster Sirius en vele andere kosmische spelers.


De mens gaat nu een nieuwe fase in van zelfherkenning en zelfcompassie, deze beleving van warme verbindingslijnen speelt zich af in een nieuwe realiteit.


Steeds dichter komt het vrouwelijk bewustzijn in haar originele blauwdruk tevoorschijn. Dit geldt zowel voor de man als de vrouw. Ieder wezen heeft een deel vrouwelijke energie en wanneer dit besef ontluikt komt er zoveel liefde vrij voor elkaar.


VERBINDINGSLIJNEN

De familie is de basis van de witte leeuwinnen energie, het samenzijn en zorgen voor elkaar. Deze is gebroken, vele families waarin kinderen, jongeren en volwassenen in de emotionele verbindingslijnen verstoort zijn geraakt, zijn in liefdeloosheid en eenzaamheid terecht gekomen. Deze 'ziekte' van verdeeldheid mag verdreven worden en de Witte Leeuwinnen energie zal deze genezen.


Sta op voor jouw Missie van Verbinden in Compassie.



Arthura Hector




8-8-2024



Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en vanuit respect, onder vermelding van de bron: © Arthura Hector, www.ashtar-rose.com All Rights Reserved.





Comments


Commenting has been turned off.
 ARCHIEF
bottom of page