top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Herfst-Equinox Krachtige Combi: 4-4-4 Portaal & Herfstpunt

RA: ENGELEN ENERGIE IN RELATIES EN VERBINDINGEN De energie van de *herfst-equinox op 22 september 2024 smelt samen met de kracht van de afgelopen volle maan. Op deze dag opent zich tevens een 4-4-4 Engelenportaal, waardoor de energie heel hoog van trilling wordt. Een bijzondere tijd kondigt zich aan, geniet van deze dag want deze periode brengt nieuwe relaties tot stand.

FAMILIEBANDEN

Vele relaties die in de afgelopen jaren onder vuur kwamen te staan, worden energetisch gezuiverd en losgekoppeld van negatieve elementen. De kering wordt neergezet en wordt daardoor een feit. Inzichten en harmonie ontstaan, samenhorigheid en verbindingen gaan weer open.


Deze herfst zal zorgen voor een warme samenkomst van familie en relaties. Tijdens de 'corona' is er veel verdeeldheid ontstaan, de polarisatie heeft diepe wonden geslagen in de verbindingslijnen. De energie die nu gaat stromen richt zich op het herstel, waarbij er een mooie genezing aan beide kanten ontstaat.


Nieuwe verbindingen: 'Visualiseer een harmonieuze verbinding van hart tot hart en het komt op je pad, want alle angsten die op het samenzijn lagen worden dan opgelost.'


POLITIEK EN POLARISATIE

Politiek gezien kan er een grote polarisatie zichtbaar worden, zodat de problematiek overduidelijk tot uiting komt in de samenleving. Wereldwijd zal de media dit tonen, maar het hart van de mens gaat open en andere positieve intenties komen tevoorschijn. Men wil zich richten op het samenzijn en verbinden, oorlogen en andere strijd komen in een negatief daglicht te staan. De stem van het volk wordt zeer duidelijk en krachtig: 'Vrede op Aarde.'


Fotonenlicht en de Zon

De winters zijn jarenlang donker en kil geweest, maar deze winter gaat er een warm vuur branden en de harmonie staat weer op. De verschuiving gaat zichtbaar worden in het hart van de mens, vele voelen deze warmte in hun hart opengaan en willen wat anders dan strijden. De behoefte om samen te zijn wordt groter en groter.


Het trauma van de verdeeldheid tijdens de 'çorona' periode wordt losgelaten


Het Fotonenlicht welke vanuit de zon ontstaat, wordt opgenomen in het hart wat zich opent. Deze assimilatie wordt sterker naarmate de tijd vordert. Manifesteer het licht in de duisternis. Manifesteer het licht in alles wat je aanraakt. Je zult zien, jij bent de stuwende kracht achter de vernieuwing.


STABILISERING VAN TIJDSLIJNEN

Tijdens deze equinox komt er een balans op aarde en deze heft de disbalans in het hart op. De innerlijke wereld gaat open en jouw intenties worden sterker.


AQUARIUS KINDEREN

Deze sterrenkinderen vanuit het aardse water verlangen naar de balans en komen nu tot rust. Deze energie kan hen helpen om zichzelf te genezen, zij zijn de zeer gevoelig en dragen grote gaves in zich. Helaas werden deze belemmerd door de illusie van verdriet en pijn. De polarisatie heeft hen echt geraakt en uit balans gebracht, zij willen verbinden en vreugdevol samenzijn.


Dat alles kan nu opstaan, tenzij zij leven in de programmering van de ouders of maatschappij, dan zullen zij een spiegel zijn die alles reflecteert. Zij wijzen naar het hart, sta even stil.. en luister naar hen. Voel hen, want wanneer je steeds het hart openstelt en de ander reageert met afwijzing, dan kan dat zeer pijnlijk zijn.

CEREMONIE

De zon die op een bepaald punt in het noordelijk halfrond loodrecht staat met de aarde, zal alles weer uitlijnen en rechtzetten. Alle kronkels in de energie, vooral van het hoofd en het gewonde hart worden glad gestreken. Om dit extra te ondersteunen kun je een kleine meditatie of ceremonie uitvoeren in het bos, visualiseer dan jouw uitlijning en hoe de disbalans weer hersteld wordt.


Zet dit neer vanuit een liefdesintentie en je gaat voelen dat de lichtlijnen bij je komen en je verbinden met de Goddelijke Kracht.


Je zult de heilige energie voelen opkomen en deze stroomt vandaag rijkelijk.


Ik groet het Licht in je hart



Arthura Hector



22 september 2024


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en vanuit respect, onder vermelding van de bron: © Arthura Hector, www.ashtar-rose.com All rights reserved.












  • Herfst-Equinox: Het herfstpunt (ook: herfstequinox, septemberequinox of herfstnachtevening) is het snijpunt van de schijnbare zonnebaan (ecliptica) door de hemelequator, recht tegenover het lentepunt. Als de zon, vanaf de aarde gezien, dit punt langs de ecliptica heeft bereikt, markeert dit het begin van de herfst op het noordelijk halfrond.


    Een andere, meer paganistische benaming voor de herfstequinox is mabon. De naam Mabon verwijst naar een figuur uit de Welshe mythologie.


  • Simpel uitgelegd: De zon staat loodrecht boven de evenaar, wat voor het noordelijk halfrond het begin van de herfst betekent. De lengte van dag en nacht zijn overal op aarde gelijk tijdens de herfst-equinox.




Comments


Commenting has been turned off.
 ARCHIEF
bottom of page