top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Supermaan, Volle Maan & Verduistering: Doorbraak Nieuw Financieel Bewustzijn

ASHTAR: HET OUDE GELDSYSTEEM STAAT OP SPRINGEN


Drieluik met een Opbouwende Maanenergie

De eerste is de supermaan op 17 september, dan als tweede de volle maan en als derde de gedeeltelijke maansverduistering van 18 september 2024 dit alles zorgt voor een grote kracht die vrij komt. Zij maakt de doorgang vrij naar een nieuw begin.


De verschuiving gaat nu echt van start, steeds sterker en sterker zal deze kracht zich ontwikkelen. Vele zuiveringen dringen diep door in het bewustzijn van de mens en daar waar het oude geld een transformatie door gaat maken, vind er een schokkende gebeurtenis plaats.

DOORBRAAK EN AANSLAGEN

Drieluik Maan: Gedeeltelijke Maansverduistering, wanneer de verduistering plaatsvindt komen er bijzondere coderingen vrij voor Nederland en België. In de politiek leidt dit tot aanslagen op belangrijke politieke leiders, waarbij vele gebeurtenissen ontstaan die een blijvend effect zullen hebben en doorwerken in de gehele wereldpolitiek.


Domino-effect: 'Het Omvallen van Vele machtige Schakels.'


De machten en het politiek stelsel maken een crisis door, wat nu van start gaat en een hoogtepunt bereikt in 2026.


Vele oude tijdlijnen beïnvloeden jouw persoonlijke groei. De blokkades zijn ontstaan in een traumatisch verleden, waarbij oude familielijnen een grote zuiging veroorzaken in het antieke geldsysteem.


Een soort nagalm die door vibreert en uitwaaiert naar alle lagen en niveaus in de samenleving. Deze angel gaat opspelen als een nare 'bacterie' die alles infecteert, zodat alles zichtbaar wordt om deze disbalans te kunnen genezen. In principe bestaat het oude systeem niet meer in de energetische lagen van de aarde en is de opschoning zo goed als compleet.


De manipulaties komen voort uit oude tradities die niet losgelaten kunnen worden in de lagere dimensies, waarin vele soorten geldsystemen de materie beheersen en daardoor een grote rol spelen in de beïnvloeding van rijk en arm. Dit veroorzaakt het lijden, welke in 2020 versterkt werd door de 'Corona' periode. De komende generaties kunnen hierdoor worden belemmert in hun lichtbewustzijnen een loslatingsproces is noodzakelijk.


Het Nieuwe Bewustzijn maakt zijn Intrede op het Gebied van het Financiële Systeem


POLITIEKE STELSEL

Daar waar de oude invloeden van de politiek nog steeds actief zijn, ontstaan er diepe transformaties. De grote machten zullen gaan buigen voor de nieuwe golven van Aquarius. Daar waar zij het oude niet kunnen loslaten, zal er spontaan een nieuwe golf van zuivering ontstaan, waarbij een grote opschoning en opruiming van het oude systeem een feit zal worden.


Degene die een grote obsessie voor het oude geldsysteem in zich dragen domineren alles en komen in een smalle trechter van loslating terecht. Zij worden geconfronteerd met het verlies van materiele en persoonlijke schade. De angst voor dit verlies zal wereldwijd aandacht krijgen en voor veel ophef zorgen. Zodat de kosmische spiegel gaat reflecteren in alle uithoeken en zij zich bewust gaan worden van de Goddelijke kracht van eenheid.


Iedereen heeft recht op overvloed, maar het eenrichtingverkeer wat is ontstaan zorgt voor misbruik van de materiële wereld: 'Deel het bezit vanuit vrije wil, zodat alles in je leven gelijkwaardig wordt in de energie.'


STAP UIT DE ZUIGING VAN HET OUDE SYSTEEM

Wordt wakker en besef dat alles andersom gaat stromen, het lijkt of de klok achterstevoren loopt en de kosmos anders draait. Chaos ontstaat in de hersenen, wanneer je vasthoudt aan het oude systeem. Hoe meer je vecht om het oude te behouden, hoe meer je uitgeput raakt. Dit kan zelfs leiden tot chronische ziektes en uiteindelijk de dood.


BEREID JE VOOR, WANT HET TEGENGESTELDE WORDT ACTIEF

Het omdenken werkt het beste wanneer het gevoel en de intuïtie opengaan. Accepteer de nieuwe golf, dan stroomt de levensenergie door je heen en leef je vanuit overvloed. Laat de strijd varen en laat de liefde toe.


Wees flexibel en ontspan. Niemand kan deze nieuwe energie begrijpen of beheersen, stem je af op het hart. Dan hoor je de stem van de nieuwe tijd, want deze roept jou en wijst je de weg.


MOEILIJKE PROCESSEN

Bevindt jij je op dit moment in een moeilijk proces met familie, werk of op een ander vlak, waarbij alles op zijn kop komt te staan? Blijf rustig ademen en weet dat dit de nieuwe stroom van Aquarius is die om ruimte vraagt. Het oude wordt overhoop gehaald en kan gaan heen en weer gaan stuiteren.


Kronkels worden recht gestreken, maar raken weer in de knoop als je niet kan loslaten. De overstap naar een nieuwe vorm van leven kost soms veel energie. De oude illusie trekt je naar beneden en uiteindelijk verdwijnt zij in een mist van ellende. Wees wijs en voorkom dit, door op tijd te landen in je gevoel en opnieuw af te stemmen.


DE OUDERE MENS

In de nieuwe wereld zal de oudere mens als wijze worden gezien vol met levenservaring. De jongeren zullen hen verwelkomen in hun hart om deel uit te mogen maken van deze wijsheid. In de huidige maatschappij worden zij uitgezwaaid en als nutteloze last gezien, omdat het geldsysteem de dienst uitmaakt.


De oude Programmeringen lopen Vast

Verander je leven als je steeds weer vastloopt en begin elke dag opnieuw met de afstemming op de veranderende energie. Maak een verticale lichtlijn met de Goddelijke Bron van liefde. Volg je intuïtie: Op deze manier zal je goed door deze vernieuwing heen komen, soms zijn er momenten dat je het niet meer weet, maar dit is slechts tijdelijk en heel normaal. Er gaan vele resets komen die door het fotonen licht worden geopend en de begeleiding vanuit het sterrenlicht zal zeer groot zijn, zij activeren het pad van het hart.


NIEUWE GENERATIE

Het lichtbewustzijn betreedt nu ook de schaduwvelden, om vele jongeren te bevrijden van een oude neerwaartse beweging. Het losweken van een sterke duistere stroom in de laag van de nieuwe kinderen en jongeren zal veel ophef geven en de onthutste gevoelens die ontstaan komen uiteindelijk tot rust in een liefdevolle harmonie.


BOTSINGEN TUSSEN OUD EN NIEUW

Het nieuwe heeft meer en meer ruimte nodig om het oude proces te vernieuwen. Dat kan tot een frontale botsing leiden in alle systemen, maar weet dat na de zuivering de energie gaat dansen.


LIEFDEVOLLE HARMONIE

Vreugdevolle gedachten laten je energie dansen in harmonie, geef dit door en laat alles opbloeien en transformeren naar een nieuwe liefde in het hart. De sterretjes in je ogen dragen de kosmos in de ziel en zullen al je dromen tot realisatie brengen.


Pas je levensstijl aan en omarm de nieuwe dimensie in je hart. Verwelkom Aquarius.


Ik groet het Licht in je Hart, Ashtar





Arthura Hector


18-09-2024


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en met respect, onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com all rights reserved


Comments


Commenting has been turned off.
 ARCHIEF
bottom of page