top of page
Foto van schrijverArthura Hector

Volle Maan 21 Juli 2024: De Ogen Zien

Lady Luna: Door het Oog van de Naald


VOLLE MAAN: DE OGEN RICHTEN

Laat de Energie van deze Volle Maan door je heen stromen en kijk uit waar je loopt. Je mag de ogen richten op de wensen van je hart en zo manifesteer je de droom over de nieuwe aarde.


UITDAGING

In de komende periode wordt je stevig uitgedaagd. Laat je niet omverblazen en focus je aandacht op het positieve. Observeert de schaduw, maar weet hoe er mee om te gaan. Wijk je af van je pad of lopen er dingen uit de hand, reset het proces vanuit liefde.



OUDE PROGRAMMERING

Blijf niet te lang hangen in een oude, negatieve sfeer, want de tijd van ommekeer is heel nabij. Het verdriet waarin sommige blijven steken, zijn oude programmeringen van angst.


VLIEG WEG

Boosheid, agressie en onbegrip ontstaan door de mist van de illusie. Op dat moment kijk je door de ogen van de belemmering en je voelt je onvrij. Vele zijn onderdrukt en ooit is hun vrijheid afgenomen, waardoor hun vleugels zijn vastgeraakt in de pijn van het diepe verlangen om te vliegen. Dit voelt als een treurige eenzaamheid. Wanneer jij je vleugels niet kan spreiden en er een gevoel van machteloosheid ontstaat, dan zie je de wereld om je heen door andere ogen. Steeds meer belemmeringen komen op je pad, totdat je deze doorbreekt en je weer de kans krijgt om op te stijgen en te gaan vliegen.


DE OGEN EN DE PIJNAPPELKLIER

De ogen nemen alles op, zelfs dingen waar je niet bewust mee bezig bent. In de ooghoeken zie je veel beweging, dat zorgt soms voor afleiding. Richt je focus op wat je voor ogen had. Er gaan opzienbarende gebeurtenissen plaatsvinden en deze zullen je aandacht vragen.


Blijf stevig staan en stel zo nodig je koers bij. De eerste grote verschuiving is nabij en dit brengt heel veel nieuwe indrukken met zich mee. Impulsen van verandering zijn mooi, maar ook heel spannend. Blijf in vertrouwen, geloof in jezelf en op een goede afloop.


De pijnappelklier wordt actief gemaakt en dat kan wat vreemd aanvoelen. Er gaat iets open, een deur, een raam van verbeelding die een andere realiteit laat zien. Hoe kan dat?


DERDE OOG EN PIJNAPPELKLIER

Het derde oog is daar de oorzaak van, de fysieke ogen worden weer verbonden aan het derde energetische oog. Zodat het zien en het kijken van 3d naar een 4d of hoger gaat. De realiteit waarin je leeft krijgt een andere invalshoek, een andere kleur wanneer de hogere dimensie wordt ontgrendeld.


Via de pijnappelklier worden de energetische antennes geopend om jouw telepathische vermogens te ontluiken. Je kunt er niet meer om heen en degene die de energetische realiteiten naar het land der fabelen afwezen, zullen hard wegrennen voor deze nieuwe realiteit. Ook zij worden opgevangen tijdens hun slaap, om te wennen aan deze nieuwe werkelijkheid.


De oude illusie kan niet langer in stand worden gehouden en hier wordt natuurlijk op in gespeeld. Een nieuwe illusie wordt je aangeboden, zodat je een andere route ingaat en wordt omgeleid. Deze zal minder spannend zijn en meer passen bij de huidige oude realiteit, maar dan in een nieuw jasje. Deze kan aantrekkelijker zijn, want het oude blijft bij het oude in een lagere trilling. Trauma's blijven bestaan.


Hoe kun je het onderscheid maken tussen de Ware Nieuwe Realiteit en de nieuwe kunstmatige illusie?


Voel het verschil van de hogere en lagere trilling. Dit gaat via de pijnappelklier en het hart plaats vinden, want deze verbinding is uniek. 'Volg je hart', is niet voor niets een kreet die steeds wordt herhaald. Het gevoel van het hart en het innerlijk weten zijn jouw routeplanner, dit zijn de richtingaanwijzers van de nieuwe tijd en bevatten de herinnering waarom je hier bent gekomen. Vele tekens verschijnen op je pad.


ZULLEN ER VELE VERDWALEN?

Sommige gaan over, omdat het leven op aarde te zwaar is geworden. Zij verlangen naar de rust van de Hemel en vertrekken voordat de eerste grote verschuiving plaats gaat vinden. . Iedere ziel mag zelf beslissen welke route wordt genomen om de kennis te vinden die zij nodig hebben. Verdwalen kan eigenlijk niet, want je komt uiteindelijk toch weer terecht bij de Goddelijke Bron.


HET GODDELIJKE LICHT

Er zijn er die door de chaos of de nieuwe illusie verleid worden. Meestal tijdelijk, omdat zij nog wat uit te werken hebben. Sommige zien de andere overstappen naar een leven in harmonie en zij vragen zich af: 'Hoe kan dat?' Het Goddelijk Licht in hen gaat stralen.


TRAUMAVELDEN

Sommige trauma's zijn te zwaar voor de nieuwe aarde en dat houdt een enkeling tegen. Dit zou je ook een soort dwaling kunnen noemen, als deze zielen te lang blijven ronddraaien in een kunstmatige werkelijkheid dan kunnen zij erin vast komen te zitten. Daarnaast is er zoveel hulp vanuit de Lichtdimensies, dat alles mogelijk is en opgelost kan worden. Vele wonderen gaan plaats vinden. Welke intentie zendt jij uit?


Waarom is het zo Moeilijk om Trauma's Los te Laten?

Het is de angst van de pijn, maar wees niet bang, want deze pijn is iets heel anders dan het opheffen van het verdriet wat daar achter ligt. Het zijn juist hele mooie processen, die veel openen en opluchting geven. Puzzels vallen in elkaar en dat geeft zoveel inzicht, het duistere beeld van de oude pijn is zwaarmoedig en laag van trilling. Zet door en reis dwars door het schaduwdeel heen. De energie gaat nu heel snel omhoog, want de lichtfotonen bewegen supersnel en accuraat.


DOOR HET OOG VAN DE NAALD

Het voelt misschien alsof je door het oog van de naald moet kruipen, om zo in de nieuwe tijd te belanden. Niets van dat is waar. De nieuwe realiteit geeft je zoveel kracht en vrijheid, dat er op een natuurlijke manier overgestapt kan worden. Het past bij je, want de frequentie van harmonie voelt als thuiskomen.


Jouw verlangen ligt hierin Besloten

Deze belevingen zijn ook nodig om een proces te starten van diepe transformaties. Oude levens komen boven, omdat je ermee verbonden was. Plaats minder goede dingen in een soort kluis, of zwarte doos, buiten het veld van het NU. Ze zijn er nog, maar spelen geen rol meer in het NU en zullen je niet meer beïnvloeden.


Hier gaan wel processen aan vooraf die volbracht mogen worden, wil je dit liever overslaan?

DE OGEN KIJKEN

De ogen kijken en de ogen zien. De beelden van pijn zijn op je netvlies gebrand, hoe laat je die los? Je kunt ze laten wegvliegen. Kijk, waar ze heen gaan en hoe ze veranderen als ze opstijgen, het beeld en de emotie die eraan vast zit mag je omzetten en loslaten. Je vleugels komen in beweging, eerst nog wat ongemakkelijk maar uiteindelijk vlieg je weg, hoger en hoger. Wat heb je dit gemist, diep in je hart bevindt zich de opluchting.


VOEL EN VERANDER

De Lichtwezens zijn op aarde geland om jouw te helpen, via de lichtfotonen kunnen zij hier verblijven. Het is de hogere vijfde dimensie die zich nu steeds sterker manifesteert op aarde. Ze zijn vlakbij jou en willen je helpen. Wanneer je hun hulp vraagt, kunnen zij wonderen verrichten, dus stel jezelf open.


ETHERISCHE MENS

Jij bent meer dan een fysiek lichaam, je bent een Engel of Sterrenmens in wording. De mens gaat zich transmuteren naar een doorschijnende vorm, een etherische Sterrenmens-engel.


SPIEGELMENS

Sommige Engel en Sterrenmensen op aarde weerspiegelen alles en dit is geen makkelijke taak. Zij worden vaak beschuldigt of afgewezen en dat komt omdat zij de ware aard weerspiegelen van de mensen om zich heen. Deze mensen schrikken van hun eigen spiegelbeeld en projecteren deze schaduw op degene die de spiegel vasthouden. Dit zorgt voor grote omzettingen, wat vrij pittig kan zijn, maar ook mooi om te ervaren. Deze Engel en Sterrenmensen trekken zich vaak terug en isoleren zich van de rest, zij doen grootse dingen op aarde. In deze verschuiving komen zij tot hun recht. Zij worden eindelijk gezien in wat zij uitdragen.



Arthura Hector


20-07-2024


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en vanuit respect, onder vermelding van de bron: © Arthura Hector, www.ashtar-rose.com All Rights Reserved.




Comments


Commenting has been turned off.
 ARCHIEF
bottom of page