top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

Volle Maan: Lichtbewustzijn Keert Terug op Aarde: Illusies & demonen ontkoppelen

Lady Luna: Terug naar het Lichtbewustzijn via de Kracht van 8-8-8

De volle maan van 19 augustus 2024 creëert een grote openbaring in het collectief bewustzijn, dit markeert een hele bijzondere periode. Het lichtbewustzijn komt de aarde binnen, zodat iedereen de verhoogde frequentie gaat ervaren.


LICHTBEWUSTZIJN KEERT TERUG

Wanneer je contact maakt met het nieuwe lichtbewustzijn, dan vallen de maskers af en het licht gaat schijnen daar waar de illusie en het bedrog het grootst zijn. De meest duistere plaatsen worden nu zichtbaar, zodat deze omgezet kunnen worden.


In de wereld van illusie leef je vanuit angst en jouw basis word zo een onveilige plek. De keuze is nu aan jou, wil je leven in angst of in het licht van de Goddelijke Bron.


HET VERLEDEN ONTKOPPELD

Negatieve woorden die nog nagalmen in je hoofd zijn afkomstig uit een ver verleden, stemmen van wat je niet mag doen of wat raar is, komen tevoorschijn in de spiegel waarin zij weerkaatst worden, de illusies waarmee jij verbonden bent creëren leugens. Het is de illusie van angst die ten val wordt gebracht.


Waarom ontken je steeds jouw intuïtie? Waarom duw je het eigen licht steeds opnieuw weg? Je bezwijkt onder deze rugzak, want de tranen achter je ogen worden te zwaar. Je sleept deze met je mee in de ontkenning van wie je werkelijk bent, want je durft het niet onder ogen te zien.


Besef goed: Ze hebben je iets wijsgemaakt, het Goddelijke Licht was voor de enkeling, de uitzondering? Je kon deze alleen bereiken via regels en structuren die de gevestigde orde hadden neergezet? Dit klopt niet.


GROTE VERANDERINGEN

Er komt nu een hele andere wet tevoorschijn, die van de natuurlijke universele orde en via het kosmisch bewustzijn. Dit zijn de paden van het heilige hart en iedereen kan deze bewandelen.


Maar het hart is op slot gezet. Je raakte verloren, weggeleid van de creatie die jij werkelijk was. Hoeveel kinderen, jongeren en jong volwassenen raken het pad bijster? Het digitale heeft zijn intreden gedaan en wat heeft het gebracht? Een nieuwe illusie in een oudere illusie.


De kinderen, jongeren en jong volwassenen zullen de wonden tonen van de familietrauma's en van het beleid wat de overheid heeft neergezet. De shock zal groot zijn, maar er zal ook een grote opluchting plaats vinden.


OVERBELASTING

Degene die instorten en oververmoeid zijn geraakt, worden wakker. Het donkere deel is een onderdeel van jou, deze heb je zelf gecreëerd in een tijd waar je als kind bang werd gemaakt. Het harten-pad werd in je hoofd gemarkeerd als 'de verkeerde afslag', maar je bleef wel verlangen naar dat onbereikbare deel. Het steeds wegduwen van het originele zelf gaat nu bovenkomen.


Je vraagt je af, waarom komt dit vervelende deel weer boven, wat is dit? Ga weg, ik wil je niet. Je plaatst het buiten jezelf en je ziet het als een vreemde energie die jou steeds lastig valt. De buitenwereld wordt steeds negatiever, dat klopt. Maar het zijn de reflecties van de storing die de angst in jou bevestigen, zet dit om. Heb grip op deze situatie, want je bent niet machteloos. Volg jouw eigen innerlijke licht. De stem van de vrede.

JE BENT NIET MACHTELOOS

Uit de matrix van illusie stappen kan soms aanvoelen alsof je in een doolhof zonder einde bent belandt. Durf je dit niet alleen op te lossen, vraag dan om hulp. Er komt een moment dat je door de angst heen kan kijken en langzaam jouw ware beeld gaat herkennen, de vorm verandert in iets moois en jouw gaves komen tevoorschijn, ze mogen er weer zijn.


Jouw herinnering wordt weer compleet.

Het negatieve deel heeft zijn bestaansvorm verloren en zweeft om je heen. Het wil herkenning en liefde. Haal deze lichtkracht uit de duistere kelder en zet het om, open het innerlijke licht.


Door de ontkenning is het naar een andere veld geplaatst, daar waar het donker en eenzaam is geworden. Daardoor zijn er ziekten en verwarring ontstaan in het mentale deel. Er kunnen verschillende demonen waargenomen worden, want het vervormt zich steeds in een andere creatie om de aandacht af te leiden.


REFLECTIE VAN ZELFAFWIJZING

Op het moment dat er vele trauma's zijn omgezet, kun je werkelijk afdalen naar het punt waar de angel verborgen ligt. Deze duistere kant, is slechts een illusie. De uiterlijke verschijning kan soms angstaanjagend zijn, maar de werkelijke waarheid niet. De doos van Pandora is slechts een symbolische uitleg, maar bevat de waarheid van het spel van illusie.


LAGERE FREQUENTIES VAN BUITENAF

Wanneer er negatieve beelden het collectief bewustzijn binnenkomen, dan versterkt dit jouw innerlijke angst, het bevestigt keer op keer de innerlijke triggers die zijn vastgezet. Het reflecteert heen en weer in de lagere frequenties. De lagere frequenties van illusie, zij willen jouw energie verzwakken en misleiden. Het is een zuigende macht en het licht is het medicijn. Open dit medicijn in jezelf.


ONTMOEDIGING

Wanneer je weet hoe dit werkt, dan kun je delen gaan herkennen en omzetten. Het kan geen grip meer op jou krijgen. Jij bent veel sterker dan je denkt en het licht in je hart kan een Engelenkracht creëren om jouw energie naar een hogere frequentie op te laten stijgen.


HET BREIN EN HET GELOOF

Eerst zal je gaan mogen beseffen, dat er duistere energieën zijn, maar alleen daar waar het kan bestaan. Het moet een bodem hebben om tot 'leven' te worden gebracht en is jouw geest die bodem? Het is een luchtbel vol illusie. Deze luchtbel is een illusie in een illusie. Van jongs af aan wordt je aangeleerd om met de angst te werken en deze te vergroten, in plaats van de innerlijke lichtkracht te ontwikkelen. Je eigen lichtkracht ontkennen doet pijn. Er ontstaat een wond in het brein en op die manier gaat alles anders resoneren.


In relaties en vriendschappen roept het heftige emoties op. Boosheid, agressie, walging, afkeer, bindingsangst, faalangst en nog veel meer. Vaak lopen relaties en vriendschappen daarop stuk. Probeer stap voor stap deze angsten te overwinnen en zet het om naar een hogere frequentie, dan ontstaat er een bijzondere ervaring. De energie gaat stijgen en je voelt liefde door je heen stromen.


BANG VOOR HET INNERLIJKE LICHT?

Sommige zijn doodsbang voor dit licht. Je kunt een verslaving ontwikkelen die in het duistere veld kan ontstaan. Het is een gewenning, een automatisme en je weet niet beter. Hier zijn manieren om dit gedrag om te zetten, naar een andere lifestyle. Deze wereld zit vol met negatieven impulsen. Het is de illusie die alles vertekend. Let op de triggers in je systeem, duw ze niet weg maar durf ernaar te kijken of vertel jezelf dat het niet klopt. Geloof niet langer in de vertekening van je wereld.


ENERGIELEK

Er zijn mensen die jouw energie stelen, in plaats van deze te voeden. Deze systemen zijn neergezet, zodat het ware Goddelijke licht (in jou) geen kans krijgt. Jij bent de sleutel, de poortwachter van je eigen systeem. Geloof in dit systeem en bescherm jezelf goed.


8-8-8 PORTAAL HELPT JOU

De volle maan energie zal deze innerlijke kracht activeren via de energie die vanuit de 8-8-8 poort de aarde binnen stroomt. De ogen gaan ZIEN. Het begrijpen en het doorzien van hoe de illusie in jou doorwerkt mag nu bij je komen. Na de verschuiving van het grote 8-8-8 portaal, zal ook hier in het collectief bewustzijn een verschuiving plaatsvinden. De illusie wordt opengebroken. Jouw hart gaat de waarheid ZIEN.


Op grote schaal gaan er veranderingen komen. De wereldpolitiek zal een schokkende onthulling bloot geven, waardoor schaduwdelen en demonen in je systeem direct worden getriggerd en opgelost worden.


Zorg goed voor je geest en fysieke lichaam, wordt immuun voor de illusie en dat is hard werken, maar het geeft veel voldoening.


Innerlijk Licht Open Het Hart!


Arthura Hector


16 augustus 2024


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en vanuit respect, onder vermelding van de bron en website: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved




Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
 ARCHIEF
bottom of page