top of page
Foto van schrijverArthura Hector

Volle Maan: Vrouwelijk Licht Lemurië

Ashtar: Groot Event, Initiatie & Bevrijding Lemurië en Magdala Bewustzijn Opent het Heilige Krachtpunt op Aarde in de Vrouwelijke

Energie.

VOLLE MAAN

De volle maan van 17 Oktober 2024 zal een enorme golf van ontknopingen teweeg brengen.


De Heilige kracht van het vrouwelijke Lemurische bewustzijn wordt hersteld in alle lagen. Zij wordt wakker en samen in het nieuwe bewustzijn van de aarde worden alle kosmische verbindingen vanuit de Goddelijke liefdesbron geactiveerd. Deze oerkracht wordt eindelijk weer actief op Aarde en dit brengt veel tumult in de lagere dimensies.

DUISTERE KNOPEN ONTKNOOPT

In alle lagen zullen de lichtkrachten actief zijn en de duistere knopen worden ontknoopt, zodat er een bevrijding komt vanuit de innerlijke waarheid van elke vrouw en ook elke man. De intentie om de balans in de heelheid te herstellen zal op elk vlak doorwerken..


Wanneer de illusie oplost en de duistere knopen bevrijd worden, komt er een grote ommekeer. De zieke en verwarde geesten zullen tijdelijk buiten spel worden gezet in een stilte energie, om hen uiteindelijk weer te verbinden met het Heilige Lemurische Licht.


DROMEN

Het gevangen vrouwelijke bewustzijn wordt gewaarschuwd in haar dromen, waardoor zij het signaal weer herkent en de bevrijding in zichzelf kan openen. Op dat moment kan de vrije geest zich weer vrij gaan bewegen. Dit geldt voor zowel de vrouw als de man, maar het vrouwelijk bewustzijn neemt het voortouw.


ASHTAR COMMAND

Het Ashtar Command en vele andere sterrenlichtwezens zullen degene bevrijden die in een duistere laag verweven zijn geraakt, vanuit een trauma of andere sluimerende illusie. Zij die handelen vanuit een duistere invloed worden tijdelijk op non-actief gezet, zodat zij tot inzicht kunnen komen.


COMA-BEWUSTZIJN

Wat is het coma-bewustzijn?

Deze zielen hebben een grote klap gehad en hun leven staat op zijn kop. Deze shock (rouwproces) wordt niet goed uitgewerkt en door verkeerde invloeden (instanties) van buitenaf nog verder ontregeld en zij raken in een apathie. Dit is een totale ontwrichting van wie ze zijn. Deze desillusie resulteert in een psychische knoop, eventueel extra versterkt door (verslavende) medicatie. Zij leven vanuit een soort robotachtige toestand, passieloos.


Het comabewustzijn heeft twee kanten:

1) Sommige zijn in een soort comaslaap terechtgekomen door beïnvloeding van buitenaf en worden zo een bruikbare pion voor het duistere spel, zij zijn zich vaak niet bewust van hun positie. Slaap-waaktoestand: gedesoriënteerd.

2) De andere vluchten in een comaslaap (verslaving), omdat zij de problemen in hun leven niet langer meer kunnen verdragen. Zij imploderen en isoleren zichzelf steeds meer, een totale machteloosheid en passiviteit vormen een onderliggende knoop in de psyche. Ze zijn lam geslagen.


Behekste Zielen Worden Bevrijd

Deze volle maan zal de verbinding met de binnenaarde en het Lemurische Heilige Licht realiseren, waardoor vele verstoringen in het psychische energieveld worden opgelost.


INITIATIE ZIELENLICHT

De vrouwelijke magische lichtkrachten zullen de Heilige Cirkels vanuit het oude Lemurië herstellen en zij worden ondersteunt door de Grote Lichtcirkels vanuit de Kristallijne Velden.

MARIA MAGDALENA

Degene die geroepen worden om mee te werken aan dit grote event worden geïnitieerd door de MAGDALA ENERGIE. Het opent het Lemurische zielenlicht om de kosmische informatie en Lemuriaanse kennis te initiëren. Vele speciale Heilige Cirkels worden neergezet en geactiveerd, daar waar de lichtpilaren zijn ontstaan. (Zie eerdere berichten).


KINDEREN

De kinderen in nood zullen bijgestaan worden door het Lemurische Licht en naar de uitgang van de bevrijding worden geleidt. De Moederkracht wordt versterkt vanuit de Lemurische liefdeskracht, zodat zij niet langer afzijdig wordt gehouden door vele instanties. De helende moederliefde maakt een zieke geest weer helder, haar kracht is onmisbaar.


GEKWELDE HARTEN

De gekwelde harten worden gehoord en bijgestaan, ook zij mogen nu bevrijd worden en deelnemen aan dit EVENT van de waarheid. De emotionele intelligentie gaat verder open en de barmhartigheid staat op in elk mens.


Lemurië Herleeft! Alles wordt in een liefdevolle balans herstelt.


Wij groeten het Licht in je Hart



17 Oktober 2024



Arthura Hector


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en vanuit respect, onder vermelding van de bron: © Arthura Hector www.ashtar-rose.com All Rights Reserved


コメント


コメント機能がオフになっています。
 ARCHIEF
bottom of page